Aanmelden
E-mail:

Wachtwoord:

Registreer
Wachtwoord vergeten?
Nieuwsbrief
Navigatie

Missie

Carevita gaat voor een duidelijke en zichtbare positie binnen de gezondheidszorg in de welzijnsregio Noord-Limburg en de hieraan grenzende gemeenten (Beringen, Bocholt, Bree, Hamont-Achel, Hechtel-Eksel, Heusden-Zolder, Houthalen-Helchteren, Kinrooi, Leopoldsburg, Lommel, Maaseik, Meeuwen-Gruitrode, Neerpelt, Opglabbeek, Overpelt, Peer).

Het puur medische bieden we zelf niet aan, maar in het kader van multidisciplinaire samenwerking werken we samen met medische disciplines in de regio. Hieronder verstaan we een samenwerking met artsen, ziekenhuizen, zorginstellingen, apothekers. Ook willen we  bruggen slaan naar andere stakeholders binnen en buiten de gezondheidssector zoals patiëntenorganisaties, overheid, bedrijven en industrieën.

“Carevita staat voor een integrale benadering van het individu met de nodige aandacht voor zijn eigen kunnen.  Wij willen er ook zijn voor iedereen, mensen die optimale gezondheid nastreven, hun gezondheid willen verbeteren en/of kampen met gezondheidsproblemen. Mensen kunnen zelf vaak meer dan ze denken als het gaat om welzijn, vitaliteit, ziekte en gezondheid. Wij proberen hun zelfredzaamheid en zelfmanagement te verhogen door goede psycho-educatie en ondersteuning op maat. Ook zullen wij de cliënt/patiënt stimuleren zelf zo snel mogelijk de draad weer op te pakken in geval van ziekte of ongemak. Carevita wil een sociale en betrouwbare partner zijn voor alle mensen binnen het domein van welzijn, zorg of dienstverlening én hun eigen leven willen blijven leiden. Cliënten van Carevita krijgen persoonlijke aandacht en worden professioneel behandeld. Hierbij staat behoud van zelfstandigheid voorop, zowel voor cliënten als medewerkers. Medewerkers en vrijwilligers worden geacht binnen de visie zelfstandig te handelen en zijn aanspreekbaar op de beslissingen die zij nemen. Daarbij zijn zij ondernemend, creatief, betrokken en betrouwbaar. Belangrijk is dat de cliënten zich bij Carevita respectvol behandeld en veilig voelen. Want ieder mens is uniek!”